.

.

New
Стойка за фитнес гири Сив, Подвижната с колела, Носещи 400lb, Метална Регулируема Стойка за Дъмбели, Подарък за Гири, Подарък за Мъже/Баща, Подходяща за семейство с фит?

Стойка за фитнес гири Сив, Подвижната с колела, Носещи 400lb, Метална Регулируема Стойка за Дъмбели, Подарък за Гири, Подарък

BGN 96.79

Наличност
Налично за поръчка

{материал} регулируема рамка гири и рама гири, изработени от желязо.Повърхността на дълбоко обработена, която е здрава, устойчива е на корозия и корозия и издържа 100 кг фронт / 220 кг. {лесна инсталация} Багажник за гири лесно да се разглобява и да се съберат, и ние ще предоставим указания, които ще ви помогнат лесно да я довърша. {използване на пространството} рама гира е с четири задвижващи колела в долната част, които удобно се движат на всяко място.Дъното може да се монтира и настрои парадират, като произведение на изкуството. {безплатна услуга} изпратихме пылезащитную кърпа, която можете да използвате за почистване и покриване на гири, за да се предотврати попадането на прах.Ние сме изпратили пылезащитную кърпа, която можете да използвате за почистване и покриване на гири и да се предотврати навлизането на прах. {следпродажбено обслужване} ако имате някакви проблеми при използването на, надявам се да се получи вашата електронна поща.Ние ще решим проблема възможно най-скоро и ще я използва за надграждане и подобряване на нашите продукти.Благодарим ви.Стойка за фитнес гири сив , подвижната с колела, носещи 400lb, метална регулируема стойка за дъмбели, подарък за фитнес тренировка с тежести, подарък за мъже / баща, е подходящ за семейства и фитнес зала.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи