.

.

New
Кана от неръждаема стомана 68 грама с капак,Сигурен Гарафа Топла/студена вода с дръжка - Кана за напитки за домашен сок и студен чай(сребро, 2 л)

Кана от неръждаема стомана 68 грама с капак,Сигурен Гарафа Топла/студена вода с дръжка - Кана за напитки за домашен сок и студен

BGN 18.83

Наличност
Налично за поръчка

* Идеален за варене на вода или кафе през лятото, а след това да се запази от студа. * Лесен за почистване и подходящ за употреба у дома, в кафенето или магазини напитки. * Панти и дръжка трайни. * Тази стомна за вода от неръждаема стомана е необходим за разклащане на чай или на всяка течност, която може да бъде добре се разбърква преди употреба. * Дълъг срок на експлоатация.Ние продаваме продукт с добро качество и цена.Ние отдаваме голямо значение на всеки отзива на клиенти.Добре дошли, за да изберете и купите в нашия магазин.Описание : - Тази стомна за вода от неръждаема стомана е необходим за разклащане на чай или всяка течност, която може да се използва с добро смесване преди употреба. - Идеален за варене на вода или кафе през лятото, а след това да го запазите студено - Панти и дръжка трайни. - Лесен за почистване и подходящ за употреба у дома, в кафенето или магазини напитки. - Long Lasting Specification : - Материал : неръждаема стомана - Цвят : сребърен - Диаметър на дъното : прибл. 11,7 см/ 4,61 инча - Височина : прибл. 24 см/ 9.45 іпсһпакет включва : 1 бр. кафе coffee Забележка : поради разлика в осветлението и конфигуриране на екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението.Моля, позволете една малка разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи