.

.

New
Dinglijia е Предназначена за iPhone 13 Калъф, Каишка За китката, Флип Фолио Поставка Функция Тъкани Модел PU Кожен портфейл калъф с лична карта и кредитна карта. Защитен усто?

Dinglijia е Предназначена за iPhone 13 Калъф, Каишка За китката, Флип Фолио Поставка Функция Тъкани Модел PU Кожен портфейл калъф

BGN 9.59

Наличност
Налично за поръчка

[Съвместимост] Специално проектиран калъф за iphone 13. [Стойка] Няколко ъгли на видимост, регулирани в съответствие с вашите нужди.Удобен за гледане на филми или видео чат. [Защита] Вътре калъф е изработен от мек материал TPU, който не поцарапает вашия телефон, отвън е изработен от висококачествена изкуствена кожа се чувства мека и осигурява на вашия телефон цялостна защита за тялото. [Mangetic] Вграден в magner, съхранявайте ценните си вещи на мястото внимателно и сигурно. [Warantee] Моля, купувайте си с увереност, вашето удовлетворение е нашата промоция, ако забележите някакъв дефект на нашия портфейл калъф за вашия телефон, не е необходимо да го върнете, моля, просто оставете съобщение и ние ще ви изпратим нов портфейл калъф, без никакви колебания.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи