.

.

New
YINZHI Мобилен телефон LCD дисплей Съвместими за Vivo V3 Max LCD екран и Дигитайзер Пълна събрание Подмяна на части (цвят : бял)

YINZHI Мобилен телефон LCD дисплей Съвместими за Vivo V3 Max LCD екран и Дигитайзер Пълна събрание Подмяна на части (цвят : бял)

BGN 70.08

Наличност
Налично за поръчка

Смяна на LCD дисплей + тъч екран Дигитайзер в събирането на вашето устройство.Замяна на стари, счупени, треснувшее, увреденото,направете така, че вашето устройство изглеждаше възстановени, както никога.Всеки продукт е тестван и е в добро състояние,преди да изпратите, напълно пригнан и работи.Ако полученият продукт не работи, моля, свържете се с нас, за да го замени.За Vivo V3 Max LCD екран и дигитайзер пълна събрание.Забележка : на екрана замяна на продукта е много крехка.Препоръчваме ви да се тества, преди да инсталирате.Моля, смоделируйте тестове, което означава, че в допълнение към мобилен телефон (дънна платка + LCD-дисплей или на дисплея) свързан аудио кабел и заменете го с ново, включено, тестът е завършен.Ако тестът е преминал нормално, моля, задайте го.Ако той не може да бъде показана, моля, свържете се с нас за първи път.И, моля, не се насилвайте да го инсталирате на мобилен телефон.Ние не носим отговорност за това, тъй като е само на екрана ще се инсталира.За товаре1. Подмяна на LCD екран + сензорен екран дигитайзер възли за Vivo V3 Max2. Замяна на стари, счупени, пукнати, повреден one3. Направете вашето устройство по-освежаващо от всякога 4. Напълно подходящ и работи 5. Всеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите 6. Силно се препоръчва професионално инсталиране.Ние не носим отговорност след инсталирането на екрана.Преди да инсталирате Бележки 1. Съвет 1 : Тест преди инсталацията При изпитване не отстранете защитното фолио или бележки.Моля, обърнете внимание на проблема със статично електричество.Преди да се пристъпи към ремонт задължително заземлите себе си колан ESD (електростатично разреждане).Това ще предотврати увреждане на електронни компоненти телефон статичното електричество.Не забравяйте да носите предпазни очила и внимавайте да не отрежете пръст от счупено стъкло. 2. Съвет 2 : Симулира тестване замяна на екрана е много деликатен продукт.Ние силно препоръчваме да се извърши изследване, преди да инсталирате.Моля, имитира тестване, което означава, че мобилен телефон по отделно, (дънна платка + LCD-дисплей или екран) аудио кабел е свързан и новата смяна, храненето е включено, тестът е завършен.Ако тестът ОК, моля, задайте го.Ако той не може да покаже, моля, свържете се с нас в най-първия път.И, моля, не го насилвайте да се инсталира на мобилен телефон.Ние не носим отговорност след инсталирането на екрана. 3. Съвет 3 : Не перегибайте кабел Моля, уверете се, че LCD кабел не е намачкана.Повече от 90 градуса.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи