.

.

New
Parolboha Десертни Вилици От Неръждаема Стомана, 8шт Торта Плодова Салата Вилица, Следобеден Чай Десертни Вилици, за Кухня Партия Сватба(A-silver)

Parolboha Десертни Вилици От Неръждаема Стомана, 8шт Торта Плодова Салата Вилица, Следобеден Чай Десертни Вилици, за Кухня Партия

BGN 11.19

Наличност
Налично за поръчка

【Хранително-вкусовата материал】е Изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана 18/8, коррозионностойкий, здрав и издръжлив, не е нужно да се притеснявате за ръжда. 【Лесно почистване】Огледално полиране, лесен за почистване, край внимателно полируются много пъти, за да я направи гладка и няма да навредят на устата. 【Удобен за съхранение на】Модерен и креативен, корона лъжици има триъгълна куха конструкция кука за удобно подвесного за съхранение. 【Лесна поддръжка】Лесна поддръжка, могат да се мият в съдомиялна машина (без дразнещи детергенти), препоръчително е да миете ръчно, за увеличаване на продължителността на живот. 【Забележка】 1. Не поставяйте го в разтвор с висока температура, силни киселини, силни основи (например, сода за хляб, белина, дезинфектант 84) 2. Не се препоръчва използването на стоманени топки и други твърди инструменти за терени, за да не повредите покритието.Изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана 18/8, устойчиви на корозия, издръжливи и трайни, не е нужно да се притеснявате за ръжда.Огледало полиран, лесен за почистване, край старателно полирани много пъти, за да я направи гладка и няма да навредят на устата.Модерна и креативна, корона лъжици има триъгълна куха конструкция кука за удобно подвесного за съхранение.Лесен за поддържане, сигурно в съдомиялна машина (без дразнещи детергенти).

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи