.

.

New
LVSOMT Заключващи Бижутериен Шкаф с Огледало в цял ръст, по-Голям Капацитет за Бижута Органайзер Кутия за Подова Огледало Бижута Шкаф Подвижни с Колела (кафяв)

LVSOMT Заключващи Бижутериен Шкаф с Огледало в цял ръст, по-Голям Капацитет за Бижута Органайзер Кутия за Подова Огледало Бижута

BGN 35.04

Наличност
Налично за поръчка

✔ 2-в-1 Бижутериен шкаф - размер : 47"x14.5".Това е не само красив изглед във вашата стая, но и организиран от малък експерт.Нека вашите аксесоари попрощаются с мръсотията, която е по-удобно да вземат със себе си. ✔Висококачествени материали - МДФ с висока твърдост custom wood + меко черно кадифе подплата.Водоустойчив, влагоустойчив, отговарят на високи и антидеформационный. ✔Защита - сребърно стъкло, без мед с взрывозащищенной филм не выплескивает парчета при случаен разбиении, че е по-защитен.Черно кадифе подплата ще попречи на вашите декорации от надраскване и петна. ✔Въртене на 360° - 4 колела отдолу, може да се върти на 360°, а също и да бъде фиксиран в желаната позиция, просто натиснете леко бутона на ключа. Въртящ се на 360° бижутериен шкаф, независимо от това, къде се намирате, може да отговори на вашите нужди в огледалата за обратно виждане. ✔Лесен монтаж - твърди опаковка прави инсталацията по-лесна и бърза. 100% нова гаранция подмяна.Ако имате някакви въпроси за закупуване, моля, свържете се с нас по електронната поща.

Всичко за продукта

Ново

Избор на купувачи